top of page

Epilarea definitiva cu IPL - Garantia rezultatelor


Biothecare Estetika Garantie

Garantia noastra

Daca ai facut 12 sesiuni de epilare definitiva pe o zona si crezi ca ai nevoie de sesiuni suplimentare pentru a avea rezultate mai bune, noi iti oferim pana la 6 sedinte GRATUITE, pentru aceeasi zona, pentru a ajunge la rezultatele dorite!

De asemenea, oferim o garantie pe viata. Daca ai obtinut rezultatele dorite, dar peste cativa ani ai nevoie de o sedinta de intretinere pentru a elimina firele de par noi aparute, vei beneficia de 75% reducere din pretul de lista al sesiunii.

Este chiar definitiva epilarea cu lumina intens pulsata?

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) este metoda de indepartare permanenta a parului nedorit care functioneza deopotriva pentru femei si barbati. Prin descarcarea intensa de energie la nivelul firului de par, acesta este distrus integral, radacina la fel. Odata distrusa radacina firului de par, aceasta nu mai poate fi activata niciodata.

Timpul de reactie variaza de la individ la individ, depinzand de hormoni, densitatea parului, grosimea parului, culoarea parului si tipul pielii. De asemenea, depinde de ciclul de crestere al parului. Un tratament complet presupune 6-12 sedinte pentru o zona si nimeni nu poate garanta un numar exact de sedinte de care o persoana are nevoie.

Cu toate acestea, Biothecare Estetika ofera Garantia Rezultatelor pentru toate tratamentele de epilare definitiva in care s-au efectuat minim 12 sedinte pentru o zona. Suntem mandri sa garantam calitatea serviciilor oferite de noi, iar clientii nostri se simt mai confortabil stiind ca sunt asigurati de rezultate atunci cand achizitioneaza un pachet de sesiuni de epilare definitiva.

Suntem o franciza cu 20 de ani de experienta in domeniul esteticii. Avem incredere in echipamentele pe care le detinem, in formarea si experienta personalului nostru si in tehnica de lucru diferita fata de restul saloanelor care ofera acest serviciu.

Lumina intes pulsata nu poate sa "vada" firele de par rosii, albe, gri sau blonde, iar majoritatea oamenilor au multiple culori de fire de par. Tehnologia IPL ofera 80-90% reducere a firelor de par de pe o anumita zona dupa ce s-au efectuat 6-8 sedinte. Nu putem garanta reducerea definitiva a 100% din pilozitate intr-o anumita zona si nimeni nu ar trebui sa faca asta.

Majoritatea clientilor sunt satisfacuti dupa 6-8 sedinte si obtin o reducere a pilozitatii in proportie de 80-90%. Parul care ramane este de obicei foarte fin si decolorat. Ar putea fi nevoie de sesiuni suplimentare pentru a atinge un procent mai mare de indepartare a parului. Sunt foarte rare cazurile in care se atinge un procent de 100% in reducerea pilozitatii.

Cea mai mare problema legata de epilarea definitiva cu IPL este ca majoritatea celor ce ofera acest serviciu ofera falsa speranta tuturor clientilor doar pentru ca unii obtin rezultate de 100%. Noi te incurajam sa beneficiezi de diagnosticarea si testarea noastra gratuita. Iti vom face o evaluare a pielii si a firelor de par, te vom incadra in tipul de piele (fototip) corect si vom raspunde intrebarilor tale legate de acest tratament.

Doar gandeste-te cat de schimbata ar fi viata ta daca ai scapa de 8-9 fire de par din 10 si rezultatele ar fi definitive. Afla care sunt tarifele noastre pentru sesiunile de epilare definitiva pentru femei si barbati si ce oferte avem la momentul actual.

Detaliile Garantiei

  • Achizitioneaza si epuizeaza 12 sesiuni de epilare definitiva pe aceeasi zona in salonul nostru.

  • Efectueaza cel putin 8 din cele 12 sesiuni la intervalul de timp corect (4-8 saptamani).

  • Daca nu esti satisfacut de rezultate sau crezi ca ai nevoie de cateva sedinte in plus, noi iti oferim pana la 6 sedinte GRATUIT (pentru aceeasi zona).

  • Clientii care au nevoie de sedinte de intretinere de-a lungul vietii vor beneficia de 75% reducere din pretul de lista, pe viata.

Cateva motive in plus sa ne alegi pe noi

  • Pachetele de sesiuni nu au un termen de expirare, sunt valabile pana la epuizare.

  • Pachetele pot fi platite in 2-3 transe, acestea trebuie sa fie platite integral inainte de ultima sesiune.

  • Pentru platile integrale in avans se ofera o reducere mai mare, personalizata dupa caz.

  • In cazul obtineri rezultatelor dorite mai repede, sesiunile ramase se pot transmite unei alte persoane sau se pot transforma in alte servicii.

  • In cazuri exceptionale, zonele pot fi schimbate.

Pentru a face o programare pentru o diagnosticare si testare gratuita ne poti contacta la numarul de telefon 0771 048 772 sau online.

bottom of page