top of page

Microneedling cu Radiofrecventa Fractionata

Microneedlingul cu radiofrecvență fracționată este o tehnică nouă de stimulare a producției de colagen și astfel o metodă excelentă de rejuvenare cutanată.

De la:

850 lei

Durata:

60 min

Detalii despre procedura

Este una din cele mai eficiente tehnici de întindere a pielii îmbunătățind aspectul ridurilor – fine sau profunde – din jurul ochilor, gurii sau de la nivelul obrajilor, ajutând și la corectia porilor dilatați, a neregularităților feței, a cicatricilor post-acneice, post-varicelă sau post-traumatice, a anumitor tipuri de pete pigmentare dar și a vergeturilor sau a pielii flasce de la nivelul feței (pleoape, linia mandibulară), gâtului, decolteului sau a corpului, apărută în urma curelor de slăbire sau după naștere.

Microneedlingul cu radiofrecvență fracționată folosește ace foarte fine care penetrează pielea la adâncimi variabile, dependente de zona și afecțiunea tratată și livrează în profunzime energia de radiofrecvență, creând mici leziuni controlate la nivelul dermului profund, înconjurate de țesut intact, cu capacitate regeneratoare. Se declanșează astfel procesul de vindecare al pielii, prin activarea celulelor responsabile de producerea fibrelor de colagen și elastină, obținând o piele mai fermă, mai luminoasă și vizibil reîntinerită, cu rezultate durabile în timp. Stimulând colagenul propriu, rezultatele sunt naturale, fără a schimba fizionomia persoanei.

bottom of page