top of page

Microdermabraziunea - pentru fata si corp


Tratament microdermabraziune

Microdermabraziunea este o procedura de peeling mai putin agresiva decat dermabraziunea, este o metoda de curatare mai in profunzime printr-o exfoliere cu ajutorul aparatului cu varf de diamant - un peeling mecanic al pielii.

Procedura actioneaza asupra epidermei, eliminand straturile acesteia la adancili variabile, dar intr-un mod controlat, reducand diversele traume produse pielii. Un tratament mai intensiv poate duce la eliminarea acestor straturi pana se ajunge la stratul cornos.

Tratamentul, aplicat pe fata, este considerat a fi o alternativa extrem de eficienta a procedurilor estetice costisitoare cum ar fi injectiile cu Botox. Acesta da rezultate uimitoare pentru ten, dandu-i un aspect intinerit prin indepartarea ridurilor fine si de expresie, a cicatricelor lasate de acnee si a petelor rosii si maronii cauzate de soare sau de imbatranire.

Microdermabraziunea cu diamante este considerat a fi un tratament mai sigur decat microdermabraziunea cu cristale, acesta din urma avand inconvenientul reziduurilor sub forma de praf rezultate in urma cristalelor. Tratamentul cu diamante poate fi folosit si pe zone mai sensibile precum cele din jurul ochilor, nasului si a gurii unde gasim primele semne ale varstei.

Aparatul de microdermambraziune este prevazut cu o bagheta cu cap cu diamante care este conectata la filtrul special pentru reziduuri. Capetele cu diamante sunt de marimi si duritati diferite pentru a putea personaliza tratamentul in functie de necesitati. Tehnica folosita este de a netezi pielea prin diferite miscari, rezultand indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor, acestea fiind apoi aspirate de catre aparat in filtrul special.

Suctiunea aduce inca un beneficiu acestei proceduri prin stimularea productiei de colagen si elastina din piele cat si la imbunatatirea circilatiei sanguine pe suprafata zonei tratate.

Acest tratament se poate aplica si pe diferite zone ale corpului, unde exista vergeturi, cicatrici, pe coate, genunchi sau calcaie, pentru o exfoliere in profunzime si pentru a stimula regenerarea naturala a pielii. Prin aceasta procedura se pot ameliora sau elimina problemele enumerate.

Preturi tratamente faciale si corporale

bottom of page