top of page

Drenaj limfatic manual

Asigura o curatire si o regenerare profunda a organismului.

Durata:

Pret:

1 ora

130 lei

Detalii despre procedura

Daca sistemul limfatic nu functioneaza cum ar trebui, la inceput resimti doar astenia, lipsa poftei de viata, raceli frecvente, dupa care apar si semne precum edemele membrelor, accentuarea aspectului de celulita pe coapse si fese si chiar aparitia vaselor sparte.

Principala cauza a disfunctiei sistemului limfatic ramane sedentarismul, potentat de alimentatia necoresunzatoare si aportul hidric insufficient. Drenajul limfatic este un masaj usor combinat cu aplicarea presiunii usoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se aduna toxine pentru a fi drenate in sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se gasesc in regiunea gatului, a sanilor, abdomenului, in zona inghinala si a genunchilor.

Drenajul limfatic asigura o curatire si o regenerare profunda a organismului, imbunatateste sistemul imunitar, amelioreaza calitatea somnului si a unor probleme circulatorii. Tot prin drenajul limfatic se stimuleaza eliminarea apei stagnante din organism si se amelioreaza aspectul de coaja de portocala a pielii, mult temuta si nedorita celulita, care desi nu este o boala, afecteaza starea de bine a majoritatii femeilor. Drenajul limfatic este abonamentul dumneavoastra la sanatate!

bottom of page