top of page

Ultrasunete

Realizeaza o exfoliere neagresiva si permit patrunderea in adancime a cremelor hidratante, iar caldura creata in interiorul pielii stimuleaza producerea de colagen.

180 lei

Durata:

30 min

Detalii despre procedura

Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii in tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice si chimice. Datorita acestor efecte tesuturile sunt solicitate mecanic sub forma de micromasaj intern si se incalzesc, suferind reactii chimice favorabile organismului.

S-a demonstrat ca pe masura ce imbatranim, pielea noastra pierde aproximativ 1% colagen per an. Ultrasunetele sunt folosite inca din anii 1980 in scop cosmetic. Reprezinta un tratament sigur, confortabil, precis si cu rezultate excelente pentru reintinerirea pielii.

Este important de stiut ca tratamentul cu ultrasunete faciale penetreaza in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos. Ultrasunetele realizeaza o exfoliere neagresiva si permit patrunderea in adancime a cremelor hidratante, iar caldura creata in interiorul pielii stimuleaza producerea de colagen – acest lucru duce la o reducere a liniilor fine si a ridurilor.

Tratamentul cu ultrasunete faciale are 3 efecte principale:
-efectul termic – caldura patrunde in straturile adanci ale pielii, stimulandu-se productia de colagen,
-efectul mecanic – vibratiile de viteze foarte mari realizeaza un micro-masaj al pielii
-efectul biologic – dilatarea vaselor de sange, imbunatatirea circulatiei sangelui si limfei, relaxare musculara si reducerea inflamarii.

Efecte benefice ale ultrasunetelor la nivel facial:
-permeabilitate marita a epidermei, prin sonoforeza - undele sonice, printr-o presiune acustica, directioneaza particulele active ale cremelor si serumurilor (de fermitate, sau anti-ageing) in profunzime, la 1 cm sub nivelul pielii;
-efect defibrozant pentru tratarea ridurilor,
-exfoliere neagresiva - vibratiile sonice cu actiune dezincrustanta produc o descuamare a stratului cornos (trateaza acneea);
-imbunatateste metabolismul celular si circulatia sangvina conferind lifting facial;
-efect anticearcan;
-depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina;
-tratarea acneei, prin eliminarea excesului de sebuum;
-activeaza si accelereaza nutritia la nivel celular si tisular, redand pielii supletea si tonicitatea, pielea devine mai luminoasa;
-efect de stimulare al metabolismului celular si al activarii de fibroblasti necesari producerii de colagen;
-este stimulata eliberarea toxinelor din celule si trasferarea lor in sistemul limfatic.

Contraindicatii:
-boli ale pielii,
-rani deschise,
-sarcina.


bottom of page