top of page

Lipolaser 6D Pro

Lumina laser rosie, criolipoliza si electrostimulare care actioneaza asupra stratului sucutanat de grasime si distruge celulele de grasime, remodeland zona.

De la:

500 lei

Durata:

30 min

Detalii despre procedura

Celulele adipoase eliberează acizi grași, apă și glicerol. Împreună, aceste componente sunt cunoscute drept trigliceride. Ele sunt în mod obișnuit eliminate din celulele grase atunci când organismul are nevoie de energie. Odată eliminate, glicerolul și acizii grași sunt folosiți de organism drept o sursă de energie. Celulele adipoase se restrâng atunci semnificativ iar pacientul pierde centimetrii. Un calup de exerciții fizice sunt recomandate imediat după tratamentele LipoLaser pentru a arde acizii grași din organism și a stimula sistemul limfatic.Tratamentul cu Laser topeste grasimea inestetica de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau„colaceii“.

Rolul principal al bio-stimularii cu laser, cu energie redusa este acordarea de energie adecvata pentru stimularea celulelor biologice si pentru inducerea sau consolidarea unui numar de raspunsuri fiziologice, acestea ducand la imbunatatirea circulatiei sangvine locale, reglarea functiei celulare, imbunatatirea sistemului imunitar si acelerarea metabolismului.

Reultate si beneficii:
– reduce grasimea
– sporeste fermitatea pielii
– elimina celulita intarita
– imbunatateste textura pielii

bottom of page